pátek 29. června 2012

Shimotsuma Monogatari - Kamikaze Girls

Yopp!! Právě jsem dokoukala film, který mi doporučila velmi milá a kawaii Ostravská lolitka Silvi-chan ^^ (doufám, že nevadí, že ji zde jmenuji). Je to hrozně "cute" film o tom, jak se doslova dva různé styly doplňují. Je pěkné, když tam Ichiko brání Momoko. Ale jak to všechno začalo?

Momoko je kawaii lolitka, která má ráda dekadenci rokoka. Zato drzá Ichiko si libuje v motorkách (mopedech?). Vytříbený vkus Momoko má svou cenu, tak prodává oblečení, které zbylo po gangsterské éře jejího otce, podá si inzerát. Na inzerát přispěchá Ichiko a tím jejich netradiční a velmi zvláštní přátelství začne.

Napsala bych vám zde víc, ale kdyby si to četl někdo kdo to ještě neviděl byl by to příliš velký spoiler ^^"

Mimochodem, nikdy neštvěte lolitky! ;D
|
ˇ
Spoiler:
 
|
ˇ

Poslední den školy!

Pro někoho je poslední den školy, pro nekoho jenom začínající víkend, ale ať žije pátek! Doufám, že spousta zvás měla na vysvědčení vyznamenání a kdo neměl (tak jako já) tak vůbec nevadí! No co, jsou to jen známky. ;)

Dneska po škole jsem jela do Karviné, jelikož mi nejelo nic domů. Zaběhla jsem se podívat do elektra (kde jsem hledala nějakou funkční kůlmu, ale žádnou jsem nenašla :( Pak jsem se šla podívat do GATE, byla tam spousta moc pěkných halenek! Ale jelikož jsem neplánovala návštěvu obchodů, neměla jsem u sebe peníze. Nyaa~~ ale jedna halenka se mi hrazně líbila! Asi si ji koupím -.-" A to jsem měla v plánu šetřit na spodničku, šaty a nějakou tu sunki -_-Chjoo potřebuju víc peněz než 100 na týden, z toho si  nic nenašetřím. Zlatá brigáda! Za peníze z ní si sice koupím velmi pěknou postel, ale na oblečení mi nezbyde -.-" Asi řeknu našim, jestli by do té postele nešli napůl ^^"



Musím ale říct, že se v naší hypernově velmi zhoršily kokteily :( Velmi mě to mrzí, jelikož jsem si na nich vždycky opravdu pochutnala! ^^" Ale dám jim ještě šanci, snad to bylo naposledy :)
(Fotografie je pouze ilustrační)

čtvrtek 28. června 2012

Má první ušitá sukně!!

Tak, právě se mi povedlo si ušít svou první sukni. Sice to není nic společného s lolitou, ale na první pokus, to je dobré! ^^ bylo mi na ní sice vyčteno, že mi centimetr na jedné straně chybí. Bylo celkem snadné ji udělat, měla jsem ji za hodinu hotovou. :) Skládá se ze dvou dílů. 

Když máme sešito, dáme dohromady oba konce látek a opět sešijeme. Nevím, jak jinak to popsat, ale asi mě chápete ^^" Takto nakonec vypadá můj první pokus o sukni.


Vím, že je obyčejná ale na první pokus ujde, ne? :)

středa 27. června 2012

Ohayooo mina-san!

Dobré ráno! Konečně jsem se probudila ze zimního spánku, a přestala jsem používat www.blog.cz a rozhodla jsem se psát články na http://www.blogger.com . Ani nevím, co mě přesvědčilo o tom, abych začala takto psát ^^" Doufám, že se časem najde někdo, kdo to začne číst ^^" Jakožto začínající lolitka se budu snažit uveřejňovat co si zjistím, dozvím a podobně ^^